Cautarea unei masini de calitate este o sarcina dificila si costisitoare.  Autoturismele cumparate prin TDS Leasing Automobile sunt dintre cele mai prestigioase marci, in conditii deosebite, cu un standard de functionare ridicat: verificate, cu kilometrii certificati si beneficiaza de garantie.

Garantia se acorda pentru o perioada de 3 luni de la data facturii sau maxim 15 000 km pentru lant cinematic (motor) si cutie viteze.
Garantia presupune remedierea defectului semnalat prin repararea sau inlocuirea pieselor respective, dupa caz, doar in service-ul partener de garantie din zona care a fost desemnat in mod expres de catre TDS Leasing.
Modul de reparare si piesele inlocuite sunt determinate exclusiv de catre unitatea service împreuna cu TDS Leasing.

Nu beneficiaza de garantie autovehiculele folosite in urmatoarele scopuri: taxi si transport de persoane in scop profesional, închiriere cu sau fara sofer, şcoli de şoferi, servicii de curierat, livrare rapidă şi coletărie.  De asemenea nu beneficiaza de garantie autovehiculele inmatriculate in alta tara decat Romania. Nu beneficiaza de garantie autovehicolele care au fost modificate sau transformate, inclusiv sub aspectul modificarilor soft, de crestere a puterii etc.